top of page

Producer Julie Linn Milling

Julie_2_int_farve_lowres.jpg

FYNSK
FILM
PRODUCER

 

 

​Jeg er producer på Det Danske Filminstitut i Public Service Puljen, der med et årligt budget omkring 50 mio. kr. støtter store fiktions- og dokumentarserier til tv. Desuden er jeg producer i dokumentarafdelingens konsulentordning, der støtter film. 
Størstedelen af mit arbejdsliv har jeg tidligere tilbragt som Executive Producer i den regionale filmfond FilmFyn, hvor jeg i næsten ti år har arbejdet i krydsfeltet mellem erhverv og kultur med bl.a. at vurdere ansøgninger, vejlede producenter, talentudvikle og markedsføre fonden. 

Jeg har en baggrund som dokumentarproducer og har de sidste par år efteruddannet mig internationalt, bl.a. via det anerkendte EAVE, European Audiovisual Entrepreneurs program.

Med base på Sydfyn banker mit banker taktfast for udviklingen af det fynske filmmiljø - et engagement, der for alvor startede, da jeg i 2010 var medstifter af den uafhængige filmuddannelse 18Frames, der i dag kører på 7. årgang. 

Jeg elsker projekter med hjerne og hjerte, videndeler meget gerne - og tager også interessante freelance konsulentopgaver ind fra tid til anden.
 
Jeg arbejder pt. i bestyrelsen for Faaborg Gymnasium og er åben over for mere af den slags..

Når jeg ikke arbejder, forsøger jeg at tæmme vildtvoksende teenagere og have i et gammelt hus ved vandet på Sydfyn.bottom of page